Rólunk

Rólunk

a kotrógépek specialistája

Kobex-Pannónia Kft.

Tapasztalatunk és a szakmai hátterünk miatt 2016-ban a KOBEX-Pannónia Kft. kapta meg a KOBELCO márka kizárólagos képviseletét.

közel 100 éves örökség

KOBELCO Construction Machinery

A Kobelco sikere nagyrészt annak köszönhető, hogy a japán gyártó egyedülálló hírnevet szerzett tartós, hosszú élettartamú, alacsony karbantartási igényű gépekből, amelyek ellenállnak a legnehezebb munkaterület körülményeinek is.

alacsony károsanyag-kibocsátás, kedvező üzemanyag fogyasztás

KOBELCO Technológia

Az összes 11. generációs új gép alacsony károsanyag-kibocsátásának, kedvező üzemanyag fogyasztásának és megnövelt teljesítményének köszönhetően vezető a kategóriájában, és összegzi a Kobelco több mint 9 évtizedes tapasztalatát, szakértelmét.

Kotrók távoli felügyelete

KOMEXS

A Kobelco Monitoring Excavation System (KOMEXS) egy webalapú program, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy távolról felügyeljék 8 tonna feletti Kobelco kotróikat.

hulladékgazdálkodás, autóbontás vagy akár erdészeti feladatok

Speciális gépek egyedi felhasználási területekre

A KOBELCO repertoárjában számos olyan speciális gép van, amely megfelelően alkalmazkodik a különböző munkaterületek sajátságaihoz. Legyen szó hulladékgazdálkodásról, autóbontásról vagy akár erdészeti feladatokról!

A Kobelco piacvezető gépsorozata

KOBELCO bontógépek

A KOBELCO piacvezető Demolation gépsorozata, az SK350DLC-11, az SK400DLC-11, az SK550 DLC-11 és a világ legnagyobb bontógépe, a KOBELCO SK13000 DLC pedig a precíz épületbontásban lehet segítségére!

A csúcsminőség és a nagy teljesítmény garantált

KOBELCO, Built for perfectionists

A KOBELCO új szlogenje arra utal, hogy a KOBELCO ügyfelek fő jellemzője a maximalizmus. Maximalisták a munkájukban, nem engednek a minőségből! Olyan gépet választanak, ami kiszolgálja minden igényüket és megoldja minden feladatukat!