a KOBELCO és a KOVACO hivatalos márkakereskedője
Kobelco
Kovaco

Bemutatkozás


A Kobelco Construction Machinery Europe B. V. (KCME) teljes tulajdonjoga a Kobelco Construction Machinery Co., Ltd. (Japán) kezében van; székhelye Almere, Hollandia.

A japán gyártó az 1 és 90 tonna közötti lánctalpas kotrógépek és alkatrészeik európai, oroszországi és Maghreb országokban történő kereskedelme, szervizelése, valamint alkatrész-ellátása felé kötelezte el magát. Világszerte vezető kotrógép specialistaként ismert.
A Kobelco 90 éves örökségre tekint vissza. Anyavállalata, a Kobe Steel Ltd., 1930-ban gyártotta Japán első építőgépét. Az 50K típusú elektromos bányakotró kikövezte az utat az összes Kobelco építőgép számára, és évtizedekre lefektette az úttörő technológiai fejlesztés alapjait.

A Kobelco sikere nagyrészt annak köszönhető, hogy a japán gyártó egyedülálló hírnevet szerzett tartós, hosszú élettartamú, alacsony karbantartási igényű gépek építéséből, amelyek ellenállnak a legnehezebb munkaterület körülményeinek is. Élen jár a hibrid technológiában, továbbá 1999-től kezdve piacvezető a bontógépek területén egyaránt. 90 éve a Kobelco prioritása a minőség, és ez a filozófia soha nem változott, a folyamatosan változó és egyre nehezebb gazdaság ellenére sem.

A mai Kobelco kotrógépeket a Kobelco legkorszerűbb gyárában, a japán Hiroshimában állítják elő. Fejlett technológiájuk és tulajdonságaik magukban foglalják a kiváló üzemanyag-fogyasztást, a beépített hang- és porcsökkentő hűtőrendszert (iNDr), valamint az erőért és nagy teljesítményért felelős fejlett hidraulikát. Az összes 10. generációs új gép alacsony károsanyag-kibocsátásának, csökkentett üzemeltetési költségének és megnövelt teljesítményének köszönhetően vezető a kategóriájában, és összegzi a Kobelco kilenc évtizedes tapasztalatát, illetve szakértelmét.

A Kobex-Pannónia Kft. kizárólagos Kobelco márka képviselete Magyarország mellett kiterjed Csehország és Szlovákia (Kobex-Slovakia s.r.o.) területére is.

 

50K_1930  5648d04_114