a KOBELCO és a KOVACO hivatalos márkakereskedője
Kobelco
Kovaco

Alkatrész és szerviz


 

A Kobex-Pannónia Kft. a márkaképviseleti tevékenysége mellett alkatrész beszerzés és szervíz szolgáltatással is várja meglévő és leendő ügyfelei megkeresését. A kotrógép alkatrészek mellett, különböző építő ipari gépek alkatrészei is megtalálhatóak nálunk. Amennyiben egy konkrét alkatrész után érdeklődik, vagy csak információra lenne szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Komplett járószerkezetek, illetve járószerkezet alkatrészek elérhetőek nálunk a legnépszerűbb munkagép márkákhoz. Lánckígyó, járógörgő, tartógörgő, csillagkerék, feszítő szerkezet, acél papucs, gumi talp. Gondosan kiválasztott, nagymúltú beszállítóinknak köszönhetően a megbízhatóság és a kiváló minőség garantált!  


 

Gumihevederek széles választéka is természetesen megtalálható a termékpalettánkon.


Termékeink között kiemelt helyen szerepelnek a hidraulika szivattyúk, menetelő hajtóművek, fordítóművek. A gyári és utángyártott komplett egységeken kívül, ezek alkatrészeit is forgalmazzuk. Gyártóink, és kollégáink több évtizedes múlttal és szakértelemmel rendelkeznek, ezáltal tudjuk biztosítani a magas szintű műszaki támogatást, ami feltétlenül szükséges egy-egy nagyértékű fő-darab cseréje vagy javítása esetén.   


Forgózsámolyok kotrógépekhez…


Ipari vízhűtők, intercoolerek, olajhűtők, klímahűtők nem csak kotrógépekhez. A beazonosítás történhet géptípus vagy akár méret alapján is. Külön hűtő tömbök is elérhetőek, egyedi méretben is. A részletekért keresse kollégáinkat.

 


 

 


Bontókalapács tüskék és alkatrészek több mint 60 gyártó termékeihez elérhetőek nálunk. Cégünk a JAB termékek kizárólagos forgalmazója. A teljes termék palettáért és a részletekért keresse értékesítő kollégáinkat.

 

 

 

Érdeklődés